HomeBarberstudioGalleryShopOver onsContactAfspraak maken

Over ons

Suolle, de middeleeuwse benaming voor het huidige Zwolle, is veel meer dan alleen een kapsalon. Wij streven ernaar een ontmoetingsplek te zijn voor zowel Zwollenaren als bezoekers van buiten de stad.

Maak een afspraak

Met deze historische naam willen wij onze zaak teruggeven aan de stad en een plek creëren waar mannen kunnen ontsnappen aan de hectiek van hun werk of even het huis kunnen ontvluchten om een moment voor zichzelf te nemen. Bij Suolle draait het om de beleving; hier komt u niet alleen voor een snelle knipbeurt.

Ons toegewijde personeel knipt niet alleen het beste kapsel voor u, maar legt ook de nadruk op kwaliteit en service. Onze stylisten worden zorgvuldig intern en extern opgeleid door de beste barbers en kappers in Europa, waardoor wij op de hoogte blijven van nieuwe trends en innovatieve kniptechnieken. Het goed opgeleide personeel, in combinatie met hoogwaardig materiaal zoals ergonomische scharen van sterk Japans metaal en stille tondeuses, garandeert de hoogste kwaliteit voor zowel uw kapsel als uw baard.

Bij Suolle gaat het verder dan alleen een knipbeurt; elke behandeling bij ons omvat ook een gratis gezichtsbehandeling met producten van Re.solve, die vrij zijn van microplastics, sulfaten en parabenen. Dit resulteert in een schonere en gezondere huid. Als jong bedrijf met gedreven stylisten streven wij ernaar om Suolle een vast begrip te maken in de stad Zwolle. De eigenaar, zelf een echte Zwollenaar, en zijn team heten u van harte welkom met de hoogste service.

Kom langs voor een uitstekende knipbeurt of scheerbehandeling – bij Suolle staat uw ervaring centraal!

Maak een afspraak